031024

Tydliga effekter på den Myrdalska uppfinningen
 
Just snygga bilder på barnförvaring av årgång 2003 som tidningen presenterar på torsdagen 16 oktober.
Denna Myrdalska uppfinning som orsakat så mycket elände,  är den fulländad nu?  Eller ska vansinnet fortsätta och "förfinas" ytterligare?  Barnfängelse nästa?
Resultatet av denna samhällets uppfostran ser vi idag exempel på bland degenerade och upproriska ungdomar som känner hat mot samhället (myndigheterna) och vuxenvärlden,  förstör och vänder upp och ner på det mesta!
Och ingen förbättring i sikte.  Tvärtom idag är det ju neddragningar och nedläggningar som gäller, bland annat inom polisen!  Skandal är detta folkhemmet som socialdemokraterna så stolt säger sig ha skapat?
Voilá la vie!031024


Tydliga effekter på den Myrdalska uppfinningen

 

Just snygga bilder på barnförvaring av årgång 2003 som tidningen presenterar på torsdagen 16 oktober.

Denna Myrdalska uppfinning som orsakat så mycket elände,  är den fulländad nu?  Eller ska vansinnet fortsätta och "förfinas" ytterligare?  Barnfängelse nästa?

Resultatet av denna samhällets uppfostran ser vi idag exempel på bland degenerade och upproriska ungdomar som känner hat mot samhället (myndigheterna) och vuxenvärlden,  förstör och vänder upp och ner på det mesta!

Och ingen förbättring i sikte.  Tvärtom idag är det ju neddragningar och nedläggningar som gäller, bland annat inom polisen!  Skandal är detta folkhemmet som socialdemokraterna så stolt säger sig ha skapat?

Voilá la vie!


brettstams_debattsidor.html